YOGA DOMBURG - "The feeling of coming home"
Over Yoga Domburg
 
Mijn naam is Els Dourleijn en ik verzorg alle yogalessen. Vanaf 2004 volgde ik de 4-jarige opleiding tot Hatha Yoga docente bij de Yoga Academie Nederland te Amsterdam waar ik in juni 2008 afstudeerde. In het voorjaar van 2009 heb ik tevens de opleiding tot kinderyoga docente gevolgd bij Jip en Jan te Almere (www.kinderyoga.nl).
 
Daarnaast volg ik diverse bijscholingen bij o.a. Mukunda Stiles, Koos Zondervan, Alberto Paganini en anderen. (www.kashmiryoga.nl) Voor mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling heb ik mijn vaste coach Karen van de Velde die ik zeer dankbaar ben voor het helder krijgen van mijn blinde vlekken en de bewezen effectieve methodes om ze los te laten tot op celniveau.
 
Tijdens mijn 2-jarige wereldreis ben ik in contact gekomen met yoga en meditatie. In India volgde ik de 10-daagse Vipassana meditatie retraite en diverse yoga lessen. Bij thuiskomst in Nederland heeft mijn verdere ontwikkeling  op het gebied van yoga en persoonlijke ontwikkeling mij, balans, vrede en harmonie in het leven gebracht. Mijn eigen ervaringen met yoga en meditatie wil ik graag delen met iedereen die daar open voor staat en daarom ben ik YOGA DOMBURG gestart.
 
YOGA DOMBURG is op vele locaties actief.  In de winter in de zaal, in de zomer op het strand. Daarnaast geef ik privé sessies yoga voor mensen die extra aandacht en begeleiding wensen bij mij thuis. Een eigen oefenprogramma dat is toegespitst op jouw lichaam en behoeftes.
 
De groepslessen vinden plaats in het Schuttershof, aan de Kanonweistraat in Domburg op de volgende dagen:
 
Maandag avond van 19.30 tot 20.45 uur.
Dinsdag ochtend van 9.00 - 10.00 uur
Donderdagavond van 20.00 - 21.15 uur
Yogavakanties via Puur&Kuur en Badhotel.
 
Alle niveaus kunnen in alle lessen deelnemen. De lessen zijn divers van inhoud en er is altijd wel iets wat aanspreekt, of je nu gevorderd bent of beginner. De groepslessen zijn geschikt voor iedereen die in redelijke gezondheid verkeert. Heb je echter gezondheisklachten of ben je beginner boven de 55 jaar, dan is privéles in eerste instantie of lichte yoga aan te bevelen.
 
Privélessen zijn bij mij thuis mogelijk volgens afspraak. Er kan dan specifiek ingegaan worden op bepaalde wensen en problemen. Mensen  met hoog sensitieviteit, stress, ademhalingsklachten, angsten etc. hebben erg veel baat bij de yogalessen.
 
Bij klachten raadpleeg eerst uw arts.
 
Het privé adres van Yoga Domburg is:
Beatrixstraat 27
Domburg, 4357 AA
Tel. 06 - 50 911 013
 
En dit is wat deelnemers ervan vinden:

J. Versteeg/21 oktober 2016
Over het Badhotel Domburg:
 
Tijdens mijn verblijf in het Badhotel heb ik mij als een prinses gevoeld.
De prachtig ingerichte kamers waren een weldaad voor het oog. Fijn dat je ook zelf de verwarming kunt regelen.
Alleen jammer dat de douche niet echt  koud kon.( Ik hou er zo van om mijn lichaam even helemaal wakker te maken).
Eten en drinken was er in overvloed en was het goed en eerlijk. Alles vers; gewoon top!
Het vriendelijke personeel kende gewoon mijn naam en ik kreeg voor mijn verjaardag een heerlijke fles wijn op mijn kamer geserveerd.
De schitterende spa was van alles voorzien en in het spa café was het ook lekker rustig en ontspannen.
En dan als laatste heb ik bijzonder genoten van de mooie ruime en sfeervolle yoga ruimte.
 
Over de Yoga lessen van Els Dourleijn:
 
De yoga lessen van Els heb ik als heerlijk ervaren.
Ik kende Els al van haar yogalessen op het strand van Domburg.  Ze heeft veel ervaring met yoga en straalt vakmanschap en vertrouwen uit waardoor ik me bij haar erg op mijn gemak voel en daardoor ook  goed kan ontspannen. Ze heeft een rustige en warme stem en ze is een fijn persoon die oog heeft voor haar cursisten.
De stilte wandeling  over het strand en door de bossen van Domburg was ook een mooie en bijzondere ervaring.
 
Ik ben ontzettend dankbaar en trots  dat ik mezelf deze heerlijke yoga retreat heb gegund.
Het heeft alle stress en belemmeringen die ik had in mijn lichaam en geest opgelost.
Alles stroomt weer en ik ben helemaal thuisgekomen in mijn hart.
 
Dank je wel Els!
 
M. Tazelaar | 26 februari 2016
Els, de yogadocente is echt geweldig. Zij heeft yoga/rust geïntegreerd in haar wezen

Kristel K. | 26-02-16 Niets dan lof! De yogamidweek heeft mijn verwachtingen ver overtroffen! Goede organisatie vanuit Puur&Kuur (snel - zeker gezien mijn late boeking - en persoonlijk contact), volledige informatie over de reis, hotel dat gastvrijheid tot in de puntjes uitstraalt, mooie omgeving en een hele goede yogalerares! Veel geleerd van Els. Echt een dikke aanrader! Mijn complimenten.

De yoga lessen waren zeer professioneel en gevarieerd. Zoals ik in de les al heb aangegeven heb je een zeer prettige stem voor het inspreken van de oefeningen. De oefeningen waren niet al te moeilijk maar ook weer niet te eenvoudig en soms best pittig wat ik als zeer prettig heb ervaren. De mantra, de windgong en de spirituele kaarten maakte het geheel tot fantastische
yoga sessies. Ik ben in ieder geval met een heerlijk ontspannen en licht gevoel deze week gestart.

Nogmaals dank je wel hiervoor.

Lieve groet,
E. van P. / 22-2-2016

Hoi Els,
 
Graag wil ik je bedanken voor de inspirerende workshop(s) yoga op de studiedag van het cluster Zorg.
De deelnemers hebben je workshop als zeer prettig ervaren.
Ik hoorde zelfs van iemand die twee maal is geweest.
Complimenten voor je aanpak dus!
 
Met vriendelijke groet, M.S. 4-2-2015

Beste Els, Dank je wel voor je mooie intense verhelderende lessen.

Namaste,

warme groet Belinda / 30-04-14

Marike | 08-04-14

Hele fijne yogasessies! Zelfs eentje op het strand, vriendelijke deskundige yogadocente.

Willemien D. | 16-12-13

l.s, yoga bij Els Dourleyn is erg geschikt voor mij. Bewustzijn op het lichaam op het juiste moment en langzaam genoeg voor mij.kunnen jullie mij weer haar data toezenden?en de flow in de oefeningen.verder de opstelling in de yogazaal. de cirkel.mooie matjes en dekentjes.en met het eten een gemeenschappelijke tafel voor de alleengaanders. sympathiek dat we niet extra hoefde te betalen als 1persoon.het was een heerlijke ervaring,groet Willemien

Viv D. | 31-08-13

Ik heb een heerlijk weekend gehad. De lessen van Els zijn rustig en bijna een soort meditatie. Het programma was zeer fijn en deskundig opgebouwd, met veel variatie. Complimenten aan Els! De setting is geweldig. Vooral de lessen op het strand waren heel leuk dankzij het mooie weer en natuurlijk het fantastische uitzicht op zee. Ik heb echt genoten van de rust en de ruimte van het Domburgse strand. Het lekkere eten, de mooie kamer, de sauna en het programma, alles bij elkaar zorgde ervoor ik weer helemaal zen richting huis ging. Ik zou het zo weer boeken! Wel was er veel niveauverschil in deze groep, van geen ervaring tot 8 jaar ervaring, Het is misschien een idee om reizen aan te bieden naar niveau, waarbij je bijvoorbeeld een reis aanbiedt voor mensen met geen of heel weinig ervaring en een reis voor (half)gevorderde yogi's.

M Pluim | 27-08-13

Els is fantastisch, de yogasessies gaven me hernieuwde energie. Ook het hotel is van alle gemakken voorzien. Leuk: appels à volonte. Zwembad voor jezelf (avond). Aanrader: oesters en mosselen. Maandag: grote lange markt, lekker dorps. Het allermooiste van Domburg is het strand: lig bij eb aan het strand en je hebt het hele rijk alleen. De zee is warm en weinig stroming. Kortom: voor herhaling vatbaar.

Margriet J. | 26-08-13

We hebben een geweldig fijn yoga weekend gehad. Els Dorleijn is een erg prettige en goede yoga docente. Het niveau was voor beginners goed te volgen en toch ook uitdagend genoeg voor meer gevorderde. Heerlijk is het om yoga op het strand te doen als het weer het toelaat.

Angela Van Lienen | 19-03-12

We hebben erg genoten van ons yogaweekend in Domburg. De yogalerares Els is een fijne persoonlijkheid die alles ontzettend goed uitlegde

J.M.C.W. Geraerts | 24-01-12

De yogadocente Els Dourleijn was deskundig en had een goede opbouw in haar lessen. Prima.

Welling-van Limbeek | 18-11-11

We hebben genoten. Els, onze docent Yoga, was zeer deskundig en heeft er mede voor gezorgd dat we een geweldig weekend hebben gehad

MJJ Schilt | 15-11-11

De yogalerares, Els Dourleijn, was uitzonderlijk goed, heus ik geef haar een tien. Ze geeft zeer goed les, met de juiste intentie en technische aandacht. Ook brengt ze de juiste 'yoga-instelling' over in de les en in haar omgang met ons. Met haar zou ik wel een week of een midweek in Domburg willen doen. Maar dan wel beter vegetarisch eten serveren!

 Leen Vaernewijck | 15-11-11

Yoga volgen bij Els was een geweldige ervaring!
Ik heb er ontzettend van genoten en ben volledig herbronnen thuis gekomen.

 Jacqueline In den Haak | 14-11-11

Beste Allemaal,
Wij zijn net terug van ons weekend Badhotel Domburg plus yoga. Wat een verwennerij! Het is ons zeer goed bevallen en voor herhaling vatbaar. De yoga was meditatief, zorgvuldig ingesproken, erg professioneel en afgestemd op de doelgroep. Nogmaals Els bedankt!

 Anoniem | 18-10-11

De Yoga lerares Els was erg deskundig en ontzettend prettig om mee te werken. Zij viel in maar bij een volgende keer zou ik heel erg graag weer Els als lerares willen hebben.

 


 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.